Бившият национал на Русия Александър Кокорин е изпуснал примамлива оферта за сексмаратон в годините, когато все още бе в топформа.

Вижте ТУК еротични снимки на Алина

Това разкри пред медиите порнодивата Алина Йеременко, по-известна в индустрията за възрастни като Алина Хенеси.

Хенеси връща лентата към 2016 г., когато Кокорин е звезда в Зенит. Тогава в интервю за руски клон на известна спортна телевизия й показали снимките на няколко футболисти и я помолили да оцени външния им вид по десетобалната система.

Без да се замисли, Алина дала пълна оценка само на хубавеца Александър. Нещо повече - тя решила да го мотивира за още по-големи успехи на терена. „Ако до края на първенството Александър Кокорин вкара пет гола, обещавам да проведа 16-часов сексмаратон с него в знак на благодарност“, разказва Хенеси, цитирана от telegraph.bg.

Посланието й явно е наляло гипс в краката на играча, тъй като в оставащите 10 срещи той успява да се разпише само два пъти. Хенеси обаче му дава нов шанс – да отбележи две попадения на предстоящото европейско първенство.

Кокорин участва и в трите срещи на „Сборная“, но така и не успява да се разпише, а с това и да сподели ласки с носителката на еквивалента на „Оскар“ в порноиндустрията за 2015 г. Алина.

Александър Кокорин, който в момента е във Фиорентина, има печална слава в родината си. През 2012 г. той и халфът на ЦСКА (Москва) Павел Мамаев публикуваха снимки в социалните мрежи от ваканцията си в Маями. На тях те се целуват голи и прегърнати във ваната.

По-късно се появи информация, че Кокорин е с невярна рождена дата – бил набор 89 вместо, както е записан по документи, 91. Нападателят и неизменният му другар Мамаев буквално вбесиха сънародниците си след печалното представяне на „Сборная“ на европейското през 2016 г.

Веднага след като Русия отпадна безславно, двамата вдигнаха мощен купон в тузарски клуб в Монте Карло, като поръчаха 500 бутилки шампанско всяка по 500 евро цена.

Най-големият скандал обаче предстоеше. През октомври Кокорин, брат му Кирил, Мамев и още един приятел пребиха в пияно състояние беларусина Виталий Соловчук, шофьор на телевизионната водеща Олга Ушакова.

По-късно в столично кафене същото сполетява и директора в департамента по автомобилна промишленост и железопътно машиностроене на Русия Денис Пак. Побойниците са изправени пред съда. Кокорин получава година и шест месеца лишаване от свобода. Лежи ефективно и на 6 септември 2019 г. е освободен предсрочно.