A post shared by Gabriela (@djgabicavallin)

Любовните драми в бразилския национален отбор нямат край. Този път в основата им е Антони. Оказа се, че футболистът върти две наведнъж. Отделно от това има и съпруга, с която май е разделен. Именно неговата лична история е основна тема на клюкарските издания в страната.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela (@djgabicavallin)

Новата му стара изгора е диджей Габи Кавалин. Тя се хвана с него, докато той все още беше с Росилена, майката на сина му. Красавицата дори забременя от футболиста, но претърпя спонтанен аборт в четвъртия месец. „Мислех си, че знам какво е болка, но я познах едва сега, когато трябваше да се сбогувам с теб, сине. Опитах, дори с риск за живота си, да дам предимство на теб, но Бог искаше така“, написа тогава Габи в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela (@djgabicavallin)

След драматичните събития тя се раздели с футболиста, но по време на световното в Катар двамата подновили връзката си. Водели и интензивна кореспонденция в социалните мрежи, което накара красавицата да заяви в Тик-Ток: „Да, заета съм. Имам мъж“.

Габи обаче се ядосала сериозно, защото разбрала, че 22-годишният играч на Манчестър Юнайтед си разменя любовни съобщения и с друга бивша - банковата служителка Ингрид Лана. Самата тя призна, че поддържа връзка с крилото, но от разстояние, съобщава „Телеграф“.

В началото на есента той я поканил при себе си в Манчестър. Тя приела, но само за да открие, че все още не е скъсал окончателно с Росилена, а в същото време има връзка и с диджейката. Ингрид се върнала обратна в Бразилия, но въпреки всичко продължила да си пише с Антони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? (@rosiilenny_)

Габи пък изгледа последния мач на Бразилия в групите срещу Камерун в болница, но без да съобщи защо е там. „Трудно е да настроиш телевизора в клиниката“, а след това добави загадъчното: „Стига толкова“.