A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Поредният епизод от сапунката на Мауро Икарди и Уанда Нара върви в Инстаграм. Този път е замесен бившият съотборник на аржентинеца в Интер - Кейта Балде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Духовете първо разбуни испанският журналист Жорди Мартин, който обяви: „Снощи е имало грандиозен скандал между Уанда и Мауро, защото тя е отлетяла за Дубай, за да бъде с друг играч. Казаха ми, че същият този футболист се е оженил преди 8 месеца, а малко след това е срещнал Уанда и двамата са си паднали един по друг“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

По-късно Марти уточни, че става дума за нападателя на Спартак (Москва), който е на подготовка в ОАЕ, където Уанда бе на ваканция в последните дни без петте си деца.

27-годишният сенегалски национал игра за различни клубове на Апенините от 2013-а насам и там срещна съпругата си Симона Гуатиери (32), за която се венча на приказна сватба край езерото Комо. Бившата участничка в „Мис Италия“ и бивша адреналинка в „Господари на ефира“ дари Кейта със син Тиаго, който е на 3 г., и с дъщеря Исабел, на годинка и половина, съобщава "Телеграф".

Приказката им обаче изглежда е свършила, защото самият Икарди пусна изявление в социалната мрежа. Според него Балде е тормозил от известно време със съобщения жена му. „Защото тя все още ми е жена. Просто исках да предупредя горката ти съпруга, рогоноска. Моята съпруга сподели тези съобщения и снимки, на които не е отговаряла“, написа 29-годишният голаджия на Галатасарай, който през есента уж се раздели със сексбомбата Нара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Мауро публикува и своя част от своя чат със Симона, а освен това се обърна към Балде с думите: „Продължавай да пускаш снимки от сватбата си, докато каниш Уанда в Дубай. Жалко ми е да гледам това. Симона ми се обади 4 пъти, но няма как да си мълча, когато пишат лъжи за нас“.