Мауро Икарди се опитва да си върне Уанда Нара, но по всичко личи, че това ще е трудна задача. Две сексапилни мацки разкриха, че нападателят им е изпращал съобщения в социалните мрежи. Първа това направи аржентинката Росио Галера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Знойната блондинка, която е модел и психолог, сподели, че футболистът на Галатасарай е харесал и коментирал няколко нейни снимки в Инстаграм. В резултат на това тя е попитала Икарди дали сам управлява профила си и е получила утвърдителен отговор.

„В Истанбул съм и се интересувам от теб. При мен е сложно. Единственото нещо, за което те моля, е дискретност“, написал Икарди.

Вместо това Росио разказала за кореспонденцията си с нападателя в светско предаване, доказвайки думите си, като показала чата си с бившия аржентински национал.

Самият Икарди отрече информацията, отсичайки, че всичко това е лъжа. Заради медийния натиск пък Галера се наложи да заключи профила си в Инстаграм, където има над 80 000 последователи.

Малко след като жълтите медии подеха скандала, се появи и друга сънародничка на Мауро, която разкри, че 29-годишният баща на две дъщери е действал с нея по същия начин, съобщава "Телеграф". Става въпрос за красавицата Кандела Лече, която е модел и инфлуенсър.

„Той се интересува от мен от октомври миналата година. Изпращаше ми съобщения и ги изтриваше. Нямаше да кажа нищо, но той започна да говори за другото момиче (Росио Галера – б.а.). Защо говори за жена така, когато й пише? Това, което направи с мен, беше ужасно“, сподели 23-годишната Лече пред радио Mitre.

Както вече стана ясно, съпругата на Икарди – Уанда Нара, в момента е при него в Истанбул заедно с двете им момичета и трите момчета от предишния й брак с Макси Лопес. Двамата обаче са разделени от близо година, след като стана ясно, че играчът изневери на жена си.