Сериозна криза в отношенията си преживяват Никол Шерцингер и годеникът й Том Еванс. 37-годишният ръгбист, който направи кариера в националния отбор на Шотландия, предложи брак на поп звездата през лятото на Миконос.

Двамата са заедно от 3 години, но според „Сън“ те са се разделили. Том е бил засечен в лондонски ресторант да води сълзлив разговор със свои другари. Изданието твърди, че Еванс разказал на компанията си как е отседнал при приятел, защото откакто живеел при Никол в Лос Анджелис, нямал собствено жилище. Самата Шерцингер (44) прекара коледните и новогодишните празници на Хаваите заедно със семейството си и това на своята сестра.

„Том изглеждаше притеснен – той повтаряше, че нещата са се объркали и засега се е върнал в Обединеното кралство, докато Никол остава зад океана“, коментира източникът на английския таблоид, цитиран от "Телеграф".

Масло в огъня наля самата Никол, която по-рано тази седмица сподели видео, тичайки на плажа по залез слънце, със загадъчния надпис: „Нов старт. Ново начало“.

В любимия на певицата Инстаграм, където тя се радва на 5,6 милиона последователи, няма нейна обща снимка с Том от 1 януари насам. Въпреки това в последните си сторита Шерцингер и Еванс опровергаха слуховете, че са скъсали. Те дори увериха, че планират да празнуват заедно Свети Валентин.

Връзката им започна, докато екзотичната красавица бе жури в британския X Factor, а Том се изяви като член на момчешката банда Try Star с колегите си от ръгбито Бен Фодън и Леви Дейвис. Месеци преди това Никол скъса с тенисиста ни Григор Димитров след 2-годишна любов, а тази със седемкратния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън продължи на приливи и отливи цели 7 г.