ПСЖ – Манчестър Юнайтед, мач от група Н на Шампионската лига, стадион „Парк де Пренс“, 22:00 часа, съдия Антонио Матеу Лаос (Исп)

Контузени за ПСЖ: Бернат, Икарди, Керер, Паредес, Верати
Под  въпрос за ПСЖ: Дракслер, Маркиньос
Контузени за Ман Юнайтед: Магуайър, Грийнууд, Кавани, Баи, Лингард

Вероятни състави: 
ПСЖ: Навас, Флоренци, Маркиньос, Кимпембе, Курзава, Ерера, Данило, Рафиньо, Ди Мария, Мбапе, Неймар
Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бисака, Линдельоф, Туанзебе, Телеш, Матич, Погба, Мата, Фернандеш, Рашфорд, Марсиал

Прогноза:

ПСЖ и Манчестър Юнайтед ще бъдат в добро настроение, когато излязат на „Парк де Пренс“ за един от топ-сблъсъците от груповата фаза на Шампионската лига тази вечер. 

Френският шампион е в серия  от 5 поредни мача с победа, като вкара 16 гола в тях и получи само един, докато Червените дяволи отдъхнаха с 4:1 на терена на Нюкасъл в последния кръг, когато играха доста добре. 

И двамата треньори имат проблеми за решаване, но тези за Оле Гунар Солскяер сякаш са повече, след като Хари Магуайър ще липсва и това ще направи защитата още по-колеблива. При това положение капитан ще бъде Бруно Фернандеш. 

Възможно е Аксел Туанзебе да стартира като партньор на Виктор Линдельоф, а евентуалното включване на новото попълнение Алекс Телеш също ще е любопитно. Възможно е и Дийн Хендерсън да започне на вратата вместо Давид де Хеа. 

Погба би трябвало да се завърне сред титулярите, след като не започна срещу Свраките, а и Антони Марсиал може би ще застане на върха на атаката, след като Единсон Кавани не е в оптимално състояние. За домакините също има липсващи, но триото в нападение съставено от Ди Мария, Мбапе и Неймар е готово за подвизи. 

Двата тима се срещнаха за последно на 1/8-финал в турнира преди година и половина и тогава се размениха по една победа като гост, като успехът с 3:1 на Юнайтед в Париж дошъл след дузпа на Маркъс Рашфорд  в края, прати англичаните напред и домакините ще търсят реванш сега. 

Колебаният на Юнайтед в защита със сигурност правят французите фаворити, въпреки потенциала на гостите в атака и е трудно да предположим, че домакините няма да успеят да отбележат. Със сигурност обаче няма да е изненада и ако получат, тъй като Червените дяволи имат качествено нападение, а и сблъсъка в средата на терена ще е много интересен. 

Мачът едва ли бъде затворен и би трябвало да предложи доста голови положения и емоции. Шансовете на домакините изглеждат по-добри и те би трябвало да вземат победата в сблъсъка. 

Резултат: ПСЖ – Манчестър Юнайтед    3:1