Треньорът на Черно море Илиан Илиев е изправен пред сериозна дилема за първия пролетен мач с Левски Търново. Специалстът трябва да реши кой измежду Атанас Илиев и Исмаил Иса да поведе атаката, пише Тема спорт.

За Атанас Илиев се смяташе, че му липсват игровата практика и тренировки с топка, но в последния спаринг срещу Добруджа (4:2) той не само бе титуляр, но и вкара гол, уцели греда и направи няколко добри отигравания.

Иса пък се намира в добра форма и е голмайстор на тима в зимните контроли. Срещу Добруджа той влезе към края при 2:2 и малко след това в рамките само на една минута реализира два чудесни гола с глава и донесе успеха на домакините.

Със сигурност Илиан Илиев ще направи избора си часове преди двубоя и той ще зависи от това как са тренирали Атанас Илиев и Иса през седмицата и в какво моментно състояние се намират.

Черно море гостува на Левски в събота, 11 февруари. Двубоят обаче няма да е на стадион „Георги Аспарухов“ в София, а на „Ивайло“ във Велико Търново. Причината е наказание на сините. Сблъсъкът е от 17:30.

Снимка: Lap.bg