Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев има големи проблеми по окомплектоването на състава за гостуването на Тотнъм.

Двубоят от група J на Лига Европа е в четвъртък от 22:00 часа в Лондон. Най-големите въпросителни пред треньора са как ще изглежда защитата, пише "Тема спорт".

Жосуе Са бе контузен, а с положителна проба за коронавирус са Оливие Вердон и родният национал Георги Терзиев. Наред с това „орлите“ бяха налегнати от вълна от COVID-19 и все още не е ясно кои играчи въобще ще бъдат на разположение на специалиста. 

Заради многото положителни случаи двубоите на шампионите за Купата на България срещу Спортист (Своге), както и този с Ботев (Пд), който трябваше да се играе през уикенда, бяха отложени. Днес ще стане ясно кои играчи са здрави и ще пътуват за Лондон утре.

Продължава рехабилитацията на фланговия нападател Кирил Десподов. Той публикува клип на това как изпълнява упражнения в басейн. Крилото също най-вероятно ще отпадне от сметките на Генчев за сблъсъка с възпитаниците на Жозе Моуриньо.