„Лудогорец“ няма да може да разчита на двама от основните си футболисти за утрешния мач с „Тотнъм“. Става въпрос за Сисиньо и Алекс Сантана. Двамата отпаднаха от групата на "орлите" за гостуването на лондончани и си останаха в България.

За сметка на това Кирил Десподов ще бъде на разположение на Станислав Генчев. Офанзивният футболист не е играл от мача с „Антверп“, когато се контузи, но вече е готов за игра. Треньорският щаб ще реши в последния момент дали той да започне титуляр или да влезе, като резерва.

"Аут са Сисиньо и Алекс Сантана. Имаме още 12 футболисти, които бяха болни и част от тях ще трябва да играят утре след само една тренировка. Това ще е първи мач на Десподов след дълго отсъствие. Той е почти готов, ще видим дали ще влезе от първата минута или като резерва. И друг път се е случвало да имаме проблеми, но чак такъв - с 14-15 футболисти, никога не съм имал. Не го пожелавам на никого", сподели треньорът Станислав Генчев, цитиран от "Монитор".

"Очаквам да изиграем добър мач. Лошото е, че през последните две седмици доста нарушихме тренировъчния процес. Беше ни трудно да съберем групата. Проблемите са във всички линии. Болните футболисти 2 седмици не са тренирали и буквално вчера и онзи ден излязоха от карантина. Ще се наложи да играят на една тренировка. Това е доста трудно, още повече срещу толкова силен отбор. „Тотнъм“ винаги са били класен отбор. Това е сериозен тим и последните им резултати потвърждават думите ми. Човек трябва да си вярва и да се стреми да изпълни целите си. Ако не вярваме, по-добре да си останем в България", обясни Генчев.

Двубоят е утре от 22:00 часа на стадион "Тотнъм Стейдиъм" в Лондон.