Мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо се усъмни в информацията, че "Лудогорец" пристига в Лондон с множество кадрови проблеми за двубоя от Лига Европа.

"Според моята информация, проблемите, които имаха, бяха след предишния мач срещу нас. Те имаха само един мач след това, който спечелиха в София. След това беше периода за националните отбори и играчите се възстановиха", заяви Моуриньо, цитиран от "Монитор".

"От отбора, който пристига за утрешния мач, мисля, че само двама, които играха в първия двубой, не са на линия - румънския нападател, който вкара гол срещу нас, и африканския централен полузащитник. Освен тях всички останали са в списъка и готови за игра. Освен това важен играч в атака, който не игра в първия мач, се е възстановил. Има голяма разлика между разпространената информация и официалната, с която разполагаме", допълни португалецът.

"Лудогорец" няма точки до този момент. Те ще търсят позитивен резултат тук. Ако не подходим сериозно, знаем какво ще се случи, защото ни се случи в Антверп. Говорихме за това с играчите. Групата е опасна, трябват доста точки, за да продължиш напред. Трябват ни резултати."

Моуриньо коментира контузията на Тоби Алдервейрелд, като обясни, че състоянието му е по-добро, отколкото са очаквали, но ще отсъства от терените 2-3 седмици. Той бе попитан и дали ще пази играчи за дербито с "Челси" в неделя.

"Трябва да спечелим мача утре, след това ще мислим за "Челси". Няма да разчитам на същия състав, както срещу "Манчестър Сити". Има различни причини за това. Натрупването на мачове е проблем, контузията на Тоби също. Има играчи, които работят много, не са титуляри, а заслужават да започват мачове. Например, Бен Дейвис трябва да играе и той ще бъде титуляр утре", сподели още специалистът.