В щаба на Лудогорец са бесни на националния селекционер Ясен Петров. Причината е, че той повика капитана на тима Антон Недялков за световните квалификации срещу Литва (1:3) и Северна Ирландия.

В онзи момент левият бек лекуваше травма в глезена, получена при гостуването на Мидтиланд в първия кръг от група F на Лига Европа, пише "Тема:Спорт".

Въпреки че бе ясно, че Недялков няма как да играе в двубоите, той се присъедини към лагера на трикольорите. А на всичкото отгоре пътува и до прибалтийската страна. Едва след прибирането на отбора в София той бе освободен.

В Разград отчитат това като голяма грешка, която е забавила възстановяването на футболиста.

Първоначално се смяташе, че контузията му не е сериозна и би трябвало да отшуми за около 2 седмици. След това обаче стана ясно, че тя е доста по-тежка от очакваното. Именно това е и причината Недялков да не играл в официален мач след този в Дания, който се състоя на 16 септември.

Месец по-късно левият бек все още не е напълно готов да започне като титуляр. Той няма да е такъв и в домакинството на Брага. Двубоят срещу португалците от третия кръг на група F на Лига Европа е в четвъртък, 21 октомври, от 19:45 в Разград и ще бъде предаван пряко no bTV Action.

През този сезон Недялков е изиграл само 2 мача в Първа лига. 28-годишният краен защитник има на сметката си и 9 двубоя в евротурнирите – 8 в квалификациите за Шампионската лига и 1 в Лига Европа.

Лудогорец пусна в продажба луксозна колекционерска книжка за мача с Брага. Изданието е на цена 10 лева. В него има и интервю с централния защитник Игор Пластун, който игра за Лудогорец срещу Брага в двете срещи през 2017 година.