ЦСКА ще пребие Левски във Вечното дерби на България. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Мач №1 у нас ще се играе утре от 16.15 часа на националния стадион. Преди него "червените" делят 2-то място с Локомотив Пловдив с по 50 точки, "сините" са на 4-та позиция с 49 т.

"Пребиваме Левски, после елиминираме Ботев Пловдив за Купата на България и на финала побеждаваме Локомотив Пловдив", заяви смело Майкъла пред нашата медия.

Запитан на въпрос за точен резултат за утрешното дерби, той даде по-умерена прогноза. "Печелим с 2:1".

Илиев коментира и треньорските драми в ЦСКА и Левски. Относно вчерашното изказване на бившия директор при "червените" – Милко Георгиев, че Стамен Белчев сменя Милош Крушчич след края на сезона, той заяви:

"Много некоректно изказване. И да е вярно, не може публично да го каже. Сега как Крушчич ще мотивира футболистите? Ще е под стрес. Чест прави на Стойчо Стоилов, че излезе и защити треньора и клуба. Тези неща се обявяват след края на сезона".

Припомняме, че още в средата на месец април Gol.bg писа за рокадата на "Българска армия". На горещия стол ще се завърне Стамен Белчев, а Крушчич няма да остане, дори и при триумф за Купата на България.

За освобождаването на Петър Хубчев, Майкъла заяви, че това е бил правилен ход на Наско Сираков, защото Левски е имал нужда от промяна.

"Георги Тодоров е много добър специалист. Спечелиха още първия мач при него. Треньорската смяна винаги мотивира, защото футболистите искат да се докажат пред новия наставник", добави Илиев.