ЦСКА на Гриша Ганчев е ЦСКА, колкото ЦСКА 1948. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод сблъсъка между двата отбора довечера.

Той добави, че крайната дума кое е истинското ЦСКА все пак е на феновете. "Те са най-важни, те избират кой отбор да подкрепят и отдавна са взели своето решение. Клубът на привържениците играе на "Българска армия". Но само в България може да се получи такъв абсурд с две ЦСКА-та", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той прогнозира победа с два гола разлика за възпитаниците на Стамен Белчев. "ЦСКА 1948 е слаб в защита, няма атака. Да, там играе Мартин Камбуров, но не може да се сравнява с Петър Жеков. Жеката вкара головете си в много по-силна конкуренция, за много по-малко време. А Камбуров два пъти беше в ЦСКА и не успя нито един път да се разпише срещу Левски или друг сериозен съперник", прогнозира Илиев, след което добави, че даже се е хванал на бас с треньора на дебютанта Красимир Балъков за крайния изход на сблъсъка.

Облогът е за една вечеря, а Майкъла заяви, че яде обилно. "Балъков е единственото хубаво нещо там. Същото може да се каже и за спонсора Цветомир Найденов, който не жали средства. Но къде са головете на ЦСКА 1948? Имат ли в Шампионска лига, в Лига Европа, за националния отбор? Всичките им попадения са само в България", каза още Илиев.

ЦСКА 1948 приема ЦСКА тази вечер от 20.00 часа и мачът може да се проследи на живо в Gol.bg