Галерия

Гаджето на вратаря на "Унион" (Берлин) Лорис Кариус - София Томала, става водеща на шоуто “Ти ли си единственият?“, пише "Монитор".

31-годишната красавица вече има успешна кариера като актриса и модел, а относно новата си работа, в която 10 мъже се запознават с 10 жени с цел връзка, каза: „Лято, слънце, басейн и море, това беше точно за мен. Да гледам как двойките се ухажват, карат и после се събират, също ми допадна“, коментира София пред „Билд“.

Преди да се хване с 4 г. по-младия от нея футболист, Томала се срещаше с певеца от „Рамщайн“ Тил Линдеман от април 2011 до ноември 2015 г. На 11 март 2016-а татуираната блондинка се омъжи за норвежкия изпълнител и диджей Анди ЛаПлегуа, но година по-късно се разведе с него.

Майката на София - Симоне Томала, също има спортно гадже. От 2009 г. тя ходи с вратаря на националния отбор на Германия по хандбал Силвио Хайнефетер (35). 55-годишната Симоне, която през 2010-а се съблече за „Плейбой“, беше партньорка и на покойния футболен мениджър Руди Асауер между 2000 и 2009 г.