Феновете на ЦСКА разбраха, че в първия кръг на новото първенство любимият им тим ще се изправи срещу новака ЦСКА 1948 и веднага атакуваха собственика му Цветомир Найденов. Сектор Г обеща помощ на “психичноболния” бизнесмен и го призова за дебат в някоя телевизия.

“Попаднахме на поредния изблик на Човекът-Анцуг и решихме напълно безплатно да го диагностицираме и да му предложим да потърси спешно лекарска помощ. Можем да предложим на очевидно психичноболния господин карта с маршрута от Лозенец до лудницата в Курило, Нови Искър, която по щастливо стечение на обстоятелствата се намира и на няколко километра от Требич.

Така освен да се лекува Цветомир Найденов ще може и да се наслаждава на тренировките на носещия чуждо име негов сбирщайн. Ако не желае, можем да облекчим симптомите на неуважаемия господин като му предоставим възможността да организира дебат в студио на избрана от него послушна медийка, в който да се покаже в пълния си блясък. Топката е във вашето поле, след като очевидно "топките" не са”, обявиха от Трибуна Сектор Г.

Самият Цветомир Найденов също взе отношение за жребия на старта на новото първенство. “Още в първи кръг ще играем с преименуваните от Ловеч. ЦСКА от София срещу ЦСКА от Ловеч. Добре дошли, гости на столицата. ЦУМ работи до 8, а МОЛ Парадайс е на Хладилника!”, напиша бизнесменът във Фейсбук.