Треньорът на Интер Антонио Конте заяви, че тимът му е подготвен за началото на новия сезон и добави, че пред “нерадзурите” предстои по-тежка кампания. В първия сезон на Конте начело на тима Интер завърши на второ място в класирането, стигна до полуфинала в Купата на Италия и до финала в Лига Европа. Утре “нерадзурите” посрещат Фиорентина.

“Подготвихме се много добре и аз съм доволен от свършената работа през тези три седмици. Ние бяхме един отборите, които приключиха много късно сезона. Работихме добре през подготвителния период и съм доволен от отношението на играчите.

Готови сме да започнем сезона. Със сигурност ще бъде труден шампионат. Трябва да подобрим някои аспекти в играта си. Ние обаче сме амбицирани да го направим и ще опитаме да дадем най-доброто от нас.

Прибавихме опит с привличането на Артуро Видал и Александър Коларов. Хакими пък е на 21 години и ще бъде много важен за отбора. В тотална хармония сме с ръководството, знаем какви са целите ни. През миналата кампания спечелихме 82 точки и завършихме втори в Серия А. Трябва да бъдем постоянни и да подобрим това”, каза Конте.