Слабата форма на Лерой Сане притеснява Германия преди 1/8-финала с Англия от Евро 2020. Големият мач ще се играе във вторник в Лондон от 19.00 часа и може да се проследи на живо в Gol.bg.  

25-годишното крило na Байерн Мюнхен започна срещу Унгария (1:1) вместо Томас Мюлер и разочарова. Това накара спортната библия Bild да критикува футболиста: "През второто полувреме беше като дух на терена".

"Изпратих Лерой на дясното крило, където с бързината си да играе успешно един срещу един, но и това не се получи", призна селекционерът на Бундестима Йоаким Льов.

От трибуните на "Алианц Арена" започнаха да освиркват Сане, въпреки че е футболист на Байерн. В първия си сезон при баварците нападателят не впечатли. Сане игра общо 19 минути срещу Франция (0:1) и Португалия (4:2).

"Турнирът е огледалото за Лерой и той не направи нито крачка напред - коментира Маркус Бабел, еврошампион от 1996 г. – Последният му голям мач сигурно е, когато още играеше за Манчестър Сити. Боли ме, че Байерн плати 50 милиона евро за него", добави Бабел.