Със сигурност можем да играем много по-добре. Това обяви Хари Кейн след много слабото представяне на Англия и равенството 0:0 срещу САЩ. 

Трите Лъва играха много бавно и създадоха твърде малко добри положения, като Кейн пропусна чиста ситуация през първата част, когато негов удар отблизо бе блокиран, а в края стреля неточно с глава. Капитанът обаче оцени точката като позитивна и остана спокоен. 

„Да, това не беше най-доброто ни представяне със сигурност. Имахме някои добри периоди по отношения на контрола върху топката и стигнахме до добри позиции, но просто ни липсваше финалната част при атаките. И все пак запазихме суха мрежа и сме в отлична позиция в групата” заяви нападателят. 

„Не бяхме достатъчно остри в действията си. Срещу Иран бе различно, тъй като тогава успяхме да реализираме доста от ситуациите си. Сега имахе само 2-3 положения, които пропуснахме. Съперникът обаче е доста труден, така че мислим за следващия мач” добави той. 

„Те ни пресираха добре и ние знаехме, че сблъсъкът ще е много труден. И все пак сме в много добра позиция в групата, което е важното. В крайна сметка равенството не е краят на света. Хората помислиха след първия ни мач, че ще помитаме всеки съперник, което няма как да се случи. На световно първенство нито един мач не е лесен” каза още той.