Кристиано Роналдо е полудял, след като Лионел Меси печели световната титла в Катар. Това разказала половинката му Джорджина на свои приятелки.

“Просто измъкна плейстейшъна от ръцете на Кристиано-младши, седна и до сутринта игра срещу Аржентина с Португалия. Спечели всички мачове с пет и повече гола разлика”, разкрила Джорджина.

Наистина ударът по Кристиано бе огромен, след като най-големият му съперник взе световната титла, а Португалия се прибра по-рано у дома. Той дори не се качи на самолета за Лисабон, а остана на почивка в Доха с част от съотборниците си.

След близо половин година Кристиано вече е успял да продаде частния си самолет “Гълфстрийм G200” и в момента си търси по-голям. Още през юли миналата година той го листва за продажба, за да си намери по-голям.

Сегашният му е за 10 човека и няма огромни преимущества за семейството. Купен бе през 2015 г. за 20 милиона евро, като е един от само 250 произведени от тази серия, пише "24 часа".

На борда му има телефон, високоскоростен безжичен интернет, кухня, но липсва спалня. Такава имаше в наетия специално самолет, с който португалецът кацна в Рияд, за да подпише договора си с “Ал Насър”.

Кристиано има на заплата трима пилоти и две стюардеси, които да обслужват полетите му. Не е ясно кой е купил самолета на Кристиано, но едва ли е било под цената, на която машината е купена.

Меденият месец на Кристиано в Саудитска Арабия е приключил. В социалните мрежи се появи видео на един от директорите на “Ал Насър” след загубата на отбора за суперкупата на Саудитска Арабия. “Ние му даваме 200 милиона, а той знае само Сиуууууууу”, крещи шейхът, който бил един от ръководителите на клуба.

В друго видео пък фенове на отбора тъпчат фланелката с номер 7, с която играе португалецът. В двата си мача, в които той игра до момента за “Ал Насър”, Роналдо е направо отчайващ, като рядко се докосва до топката, като за гол не става и въпрос.

Особено зле бе той в двубоя за суперкупата. “Ал Насър” загуби с 1:3 от “Ал Итихад”, кръвния си враг. На всичко отгоре “Ал Итихад” спечели и трофея, след като на финала победи с 2:0 “Ал Фейха” след две попадения на мароканеца Абделразак Хамед Алах, който вкара и срещу “Ал Насър”.