Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че Диего Марадона е бил негов добър приятел и много ще му липсва. Аржентинският гений почина на 25 ноември от инфаркт на 60-годишна възраст.

“Има Марадона, има и Диего. За Марадона не е нужно да говоря, тъй като него го познава целия свят и никой няма да го забрави. Диего е друг. Хората, с които е бил истински приятел – те са привилегировани".

"Мога да кажа, че той беше добър мой приятел, общувах с него по телефона и разбира се сме се срещали няколко пъти. Той имаше голямо, голямо сърце. Ще ми липсва, тъй като футболът му може да го намерим винаги в Google всеки път, когато се сетим за него. Но ние не можем да намерим там Диего."

"Разказах на момчетата от отбора за него и за времето, което сме провели заедно. Особено ще ми липсват позвъняванията, които идваха след поражения, а не след победи".

"Той знаеше, че след победи не са ми нужни обаждания, а в трудните моменти винаги ме подкрепяше и казваше: “Мо, не забравяй, че ти си най-добрият”. Той винаги е имал такъв подход. Диего ще ми липсва”, сподели Моуриньо.