Пари Сен Жермен постигна нова победа в Лига 1, но загуби звездата Неймар поради контузия, която може да е доста сериозна. 

Парижани спечелиха с 3:1 визитата си на предпоследния Сент Етиен, но в края се стигна до неприятния инцидент с бразилеца. 

При един шпагат на съперник Неймар стъпи неволно върху крака му при приземяването и огъна много сериозно левия си глезен. 

След  като остана на земята няколко минути, той бе изнесен на носилка и изглежда, че ще пропусне следващите мачове, като вероятно няма да играе поне няколко седмици и то при положение, че не става въпрос за нещо по-сериозно, което обаче е малко вероятно. 

Иначе парижани не много лесно, като Лео Меси се отчете с асистенция и при трите гола. Буанга даде неочаквано предимство на Зелените в средата на първото полувреме, но точно преди почивката Маркиньос изравни. 

В 79-ата минута Анхел ди Мария даде предимство на гостите преди в добавеното време Маркиньос да вкара отново и да оформи крайния резултат. ПСЖ има 14 точки преднина пред Ница на върха в класирането, като в сряда ще приеме именно тима от Лазурния бряг на своя стадион.