Манчестър Юнайтед гледа само към бъдещето и клубът се е отърсил бързо от раздялата с португалската футболна звезда Кристиано Роналдо през миналия месец, категоричен е мениджърът на англичаните Ерик тен Хаг в интервю за клубния уебсайт.

Запитан как се справя с нарасналото напрежение след интервюто на Роналдо, Тен Хаг отговори: "Той вече не е тук и тази история е в миналото. Ние гледаме напред - към бъдещето".

Юнайтед прекрати договора на Роналдо след интервю за журналиста Пиърс Морган, в което португалецът критикува клубното ръководство, Тен Хаг и бившия мениджър Ралф Рангник. 

Следващият мач на "червените дяволи" е срещу Бърнли на 21 декември за Купата на Лигата, а шест дни по-късно Юнайтед приема Нотингам Форест за първенството. Тен Хаг е убеден, че отборът му ще бъде свеж и няма да има пренатоварване от Световното първенство.

"Имаме план и играчите са добре запознати с него. Всеки знае, че след като отпадне от Световното първенство, веднага трябва да се завърне в отбора, тъй като първенството започва скоро. Футболистите са готови за това, защото са свикнали", добави Тен Хаг.