Галерия

Най-успелият и известен роден футболист за всички времена Христо Стоичков представи своята марка "H8S". Ицо даде специална пресконференция в хотел "Маринела" в София. 

"Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички – знаете, че обичам голф, лов".

"Решихме да направим колекция от спортна екипировка, логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, за свободно ходене", заяви Стоичков.

Ицо направи и любопитен коментар относно предстоящия конгрес на БФС.

“Не съм видял нито блок маса, нито съм видял платформа. Когато ги представят, мога да дам мнение. Сега - няма как”, коментира Христо Стоичков, като преди това поклати многозначително глава и тежко въздиша.

"Дано ЦСКА и Лудогорец попаднат в групите на Лига Европа. Това ще е добре за българския футбол. Виждате, че Базел допусна домакинска загуба, а Динамо Брест победи БАТЕ Борисов. Във футбола всичко е възможно, когато си мотивиран и концентриран. Няма как да гледам ЦСКА на живо, тъй като си заминавам. Нямам време".

"Всички видяхме, че малко не ни достигна в мачовете с Ейре и Уелс. Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде лесно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране искаме? Въпреки това всичко е възможно. Стига да знаем как да го постигнем".

"Едно е обаче един футболист да играе приятелски двубой или мач без значение, съвсем друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е трудно", добави Камата.