Славия е застигнат от мощна COVID-19 вълна. Деветима от "белите" са дали положителна проба за коронавирус и са карантинирани, информира "Спортал". Босът Венци Стефанов потвърди неприятната новина пред Блиц, като подчерта, че няма място за паника.

Треньорът Александър Тарханов обаче се оказва в изключително трудна ситуация преди мача с Ботев (Пловдив), който е по програма в събота от 16:30 часа. Наред със заразените футболисти, руският наставник има проблеми и с контузени.

"Да, така е. Много от футболистите ни дадоха положителни проби, общо деветима. Поставени са под карантина. Не знам дали ще има мач. Ако Ботев (Пловдив), не се съгласят, трябва да играем", каза Стефанов. 

"Не драматизирайте! Не искам да ви казвам имената на момчетата с положителни проби, защото ще ги изкарате по всички медии и ще ги пишем едва ли не, че са крадци. Няма нищо тревожно, добре са. Просто са с положителни проби. Утре пак ще ги тестват, може тогава да са с отрицателни, не се знае", продължи босът на Славия.

"Моето мнение за коронавируса не искам да го налагам. Дали се страхувам ли? Само от грозни жени се страхувам, а не от COVID-19", категоричен е босът на Славия.