Треньорът на Царско село Любослав Пенев постави висока оценка на тима си, въпреки загубата с 1:2 от Лудогорец в осминафиналите за Купата на България. “Царете” изоставаха с два гола до почивката, но през втората част намалиха и създадоха още няколко прекрасни положения.

“Много добре, давам много висока оценка на нашия отбор. Първото полувреме бяхме малко плахи, с несигурност играхме, но второто много добре. Можехме да пратим мача в продължения. Но тези неща се случват.

Ние тренираме по този начин и се опитваме да играем по този начин в официалните мачове. Искам да виждам играта ни от второто полувреме. Ние се съобразяваме с противника, но донякъде, защото искаме да покажем нашата игра. Мачът свърши, дали съжалявам или не, няма значение. не успяхме да отбележим изравнителен гол. Въпреки всичко поздравих момчетата и им дадох много висока оценка за играта.

Доволен съм, защото отборът надгражда. Това е футболът, това искам аз да виждам - контрол върху мача, контрол върху съперника, удари във вратата. Изиграхме едно перфектно второ полувреме”, каза Любо Пенев.