Стамен Белчев и Стойчо Стоев са основните варианти за заместник на Димитър Димитров начело на Берое. Веднага след поражението на "Герена" Херо изрази готовност да си тръгне заради слабите резултати напоследък, а по-късно е уведомил и управата, че хвърля оставка. 

Той пое заралии на 23 октомври 2019-а, като замени Александър Томаш. Само преди дни председателят на борда на директорите на клуба Илко Русев заяви, че иска да удължи договора на Димитров. Настоящото споразумение между двете страни изтичаше с края на сезона. 

Херо обаче иска да си тръгне още преди да завърши кампанията. Днес предстои среща на ръководството на клуба, на което ще се реши съдбата на Димитров и щаба му.

Стамен Белчев е безработен от есента. Тогава той бе освободен от ЦСКА. Преди това обаче Белчев успя да класира армейците за груповата фаза на Лига Европа. 

Стойчо Стоев пък вече доста дълго време е без работа. За последно той води Лудогорец. Специалистът бе освободен от поста още в началото на сезон 2019/20. Преди време той също е бил търсен от Берое.

Не е изключено Берое да пробва да си върне и Александър Томаш, който в момента е начело на Етър, пише "Тема спорт".