Берое е напът да осъществи поредния си трансфер. Тимът ще привлече Мирослав Енчев. 29-годишният защитник бе освободен от Черно море след края на сезона. През миналата кампания Енчев бе на терена в едва 6 шампионатни двубоя за варненци. Наред с това участва и в една среща за Купата на България.

Берое е доста активен на трансферния пазар. Причината е, че освободи цели 13 футболисти. До този момент шестима нови играчи са подписали контракти със старозагорци и ще започнат подготовка с тима за новия сезон. Тя стартира на 17 юни, четвъртък.

Попълненията са Реян Даскалов, Даниел Генов, Камен Хаджиев, Христо Митев, Омар Сако и Абубакар Тонгара. След изтичане на наема в Янтра в отбора се завръщат Иван Гошев и Стоян Иванов, пише "Тема:Спорт".

Наред с това заралии искат да привлекат още вратар, ляв бек, вътрешен халф и крило. Тимът има интерес към напусналия Ботев Пловдив Джонатан Перейра, както и към Серкан Юсеин, чиито права се дължат от Лудогорец.

Черно море със сигурност ще трябва да вземе попълнения за центъра на отбраната. Причината е, че освен с Енчев, тимът се раздели и с дългогодишния си футболист Стефан Станчев.

Солиден интерес има към офанзивния халф на варненци Илиан Илиев-младши. Той е искан от белгийски, руски и португалски клубове, бе в плановете за селекция и на Левски, ако финансовото положение на "Герена" се оправи. Черно море започва подготовка на 16 юни, сряда, и ще има 8 контроли.