От ФК Марица оповестиха програмата по случай вековния юбилей на пловдивския клуб. В нея ще се включи и носителят на "Златната топка" Христо Стоичков.

"Днес, навръх 100-годишнината на Марица (Пловдив), бихме искали да споделим с вас някои от имената, които ще присъстват на празника, с който ще бъде отбелязан вековният юбилей. А също - да използваме случая и да ви поканим отново!", публикуваха в официалната си страница от Марица. 

На 26 септември, от 10 часа сутринта. Стартът ще бъде даден с юношески мач - в тон с историята на клуба, а малко по-късно, в 11 часа на терена ще се изправят ветерани на „Марица“ и отбор, съставен от пловдивски футболни звезди. Те ще ни зарадват с едно истинско футболно шоу. Ето и част от имената, които ще уважат вековния юбилей на "Марица": 

За състава на "жълто-сините": Футболист №1 на България за всички времена Христо Стоичков! Костадин Видолов, Красимир Чомаков, Александър Александров, Румен Христов, Красимир Димитров, Запрян Раков, Николай Киров, Веселин Тосев и други. 

За отбора на Пловдивските звезди: Георги Иванов - Гонзо, Георги Илиев, Александър Тунчев, Димитър Телкийски, Дончо Донев, Здравко Лазаров, Иван Добревски... Очаквайте и други не по-малко известни пловдивски легенди!", пише още в съобщението.