Френският нападател Салиф Сисе заяви, че е разочарован от отношението на Ботев Пловдив към него. Той бе освободен през лятото, а през последните десетина дни изкара пробен период в Динамо Букурещ. По думите му той чака решението на ръководството на "кучетата" дали ще му бъде предложен нов договор.

"Мишел Еспиноса подписа с румънския клуб, а аз имам здравословен проблем. Чакам от Динамо утре да обявят решението си", каза нападателят. Салиф сподели, че обича Ботев и Пловдив, но е разочарован от отношението на новото ръководство.

"Когато в Ботев имаше проблеми с парите, ние чужденците, влязохме в положение. С нас разговаря Тодор Неделев и другите тартори в отбора. Казаха ни, че Ботев е нов клуб и не е хубаво да разваляне финансовата му история с оплаквания до УЕФА. Дойдоха новите шефове, обявиха ни, че може да тренираме, но няма да ни ползват и просто ни хвърлиха на боклука. Не съм сигурен, че нямаше да съм от полза на Ботев. Пожелавам успех на отбора в тазгодишната му кампания и благодаря на феновете, че ме подкрепяха", каза Сисе пред "Марица".