Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон продължава да полага сериозни усилия, за да влезе в оптимална физическа форма, пише "Тема Спорт".

Както е известно, хаитянецът пристигна в Борисовата градина със сериозно наднормено тегло. Неговото включване в игра бе форсирано заради липсата на опции в атака, но кондиционно му състояние все още не е по вкуса на треньора Саша Илич.

В последните два дни Назон публикува в социалните мрежи няколко клипа, в които тича на бягащата пътека във фитнеса, докато е облечен с дебел суичър - целта е да се изпоти максимално, за да свали килограми.

Нападателят стартира от първата минута срещу Септември в неделя, но беше заменен още в началото на втората част, като се отчете с пропуск очи в очи с вратаря. Той ще остане резерва в утрешния двубой с Базел.

Назон е взел участие в 7 срещи на армейците, като в нито една от тях не е останал на терена повече от 60 минути. В ЦСКА се надяват в близките седмици той най-накрая да достигне оптималното си състезателно тегло и физическа форма.