Един от футболистите на ЦСКА, които дойдоха на "Армията" по изричното желание на Саша Илич - Лазар Туфегджич, е станал обект на интерес от арабски клубове, пише "Мач Телеграф".

Всъщност офанзивният играч е бил желан от два отбора от Близкия изток още преди да парафира с "червените", но предпочел да продължи кариерата си в ЦСКА, за да бъде близо до родината си, а и защото е много по-лесна аклиматизацията у нас заради близкия език и култура.

Туфегджич остави добри впечатления с представянето си през есента с червения екип. Той бе купен от Спартак Суботица за 300 хил. евро, като записа 23 мача във всички турнири, в които реализира 2 гола и даде 7 асистенции. Туфегджич пропусна някои от последните срещи на "армейците" заради травма, която получи при успеха с 1:0 над Локо (Пд) на "Лаута".

25-годишният Туфегджич, който дори е играл 2 мача за националния отбор на Сърбия, би взимал доста по-добри пари в Близкия изток, но едва ли точно сега би напуснал "Българска армия", имайки предвид, че ЦСКА е лидер в класирането, води с една точка пред Лудогорец и през пролетта има съвсем реален шанс да се бори за титлата.