Ръководството на Берое пусна в продажба билетите за мача с ЦСКА от 19-ия кръг на efbet Лига. Двубоят ще се играе на 12 февруари от 14:15 часа.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 10 лв (от днес до събота), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 15 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. в предварителна продажба, включително и за деца, а в деня на мача VIP билетът ще бъде на цена 50 лв.

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Билети се продават и в официалния магазин на Берое. 

От клуба поъветваха всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя.

Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация.

Всички привърженици на Берое ще могат да влизат от двата южни входа на стадиона, както и от северозападния вход.

Всички привърженици на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор "Гости" от западната страна на стадиона.

Всички привърженици са длъжни да носят документ за самоличност. Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове.