Бившият мениджър на Уулвърхемптън Нуно Еспириту Санто е големият фаворит за нов бос на Тотнъм, след като Шпорите се провалиха в опита да привлекат по-голямо име. 

Според „Дейли Мейл“ португалецът вече се ползва с подкрепата на президента Даниел Леви и новият футболен директор Фабио Патаричи и е много вероятно да бъде обявен за наставник на лондончани. 

Различни имена бяха спрягани за наследник на Жозе Моуриньо, но Тотнъм не успя да привлече специалисти като Брендън Роджърс, Ерик тен Хааг, Антонио Конте, Юлиан Нагелсман, Маурисио Почетино, Пауло Фонсека, Дженаро Гатузо и Юлен Лопетеги. 

47-годишният Еспириту Санто вече има достатъчно сериозен опит във Висшата лига, след като бе начело на Вълците в продължение на 4 сезона, като вкара тима в елита и след това на два пъти го изведе до 7-о място във Висшата лига и участие в евротурнирите. 

Друг е въпросът обаче, как той ще се справи начело на амбициозен клуб като Тотнъм, а е много вероятно да трябва да се оправя и без суперзвездата Хари Кейн и дали изобщо ще издържи на по-голямото напрежение. Специалистът бе спряган още за Кристъл Палас и Евертън.