Норич се измъкна от опасната зона във Висшата лига , след като срази Уотфорд с 3:0 на неговия „Викаридж Роуд“ и го прати под чертата. Двубоят бе от 23-ия кръг на шампионата. 

Канарчетата продължават с възхода си след идването на мениджъра Дийн Смит и вече имат 16 точки, като излетяха до 17-ото място. Стършелите остават с 14 точки. 

И трите гола паднаха след паузата, като второто полувреме ще се запомни и с 15-минутното продължение заради спиране на осветлението за кратко насред една част от терена. 

Джош Сарджънт се превърна в герой с два гола, като откри в 51-ата минута с атрактивен удар. Подаването на Теему Пуки не бе най-доброто, но халфът успя да отклони с пета, а след това топката се отби от напречната греда и тупна зад голлинията. 

Попадението бе преразгледано заради нарушение на Пуки срещу Самир, но такова определено нямаше. В 74-ата минута Сарджънт направи 2:0 след удар с глава, а малко след това Емануел Денис от Уотфорд бе изгонен, което реши всичко. 

В 92-ата минута Юрай Куцка отклони топката в собствената си врата след подаване на Ида и така направи успеха за Норич класически. Това бе втора поредна победа за Канарчетата в първенството и трета под ръководството на Смит под чието ръководство отборът е спечелил 11 от своите 16 точки.