Голмайсторът на Англия Хари Кейн опита да стресне съперника Тунис преди утрешния мач между двата тима като обяви, че като капитат вкарва повече голове. 

Нападателят на Тотнъм приключи последната кампания с 46 гола в 53 участия за клуба и страната си и сега е още по-уверен, след като получи лентата за постоянно. 

"Определено се наслаждавам на всичко. Все още съм същия човек, същия съотборник. Мисля обаче, че тази отговорност ми се отразява позитивно и на тренировките вкарвам повече. Гордея се, че съм капитан и вярвам, че ще се справя добре" заяви Кейн. 

"Предишното световно първенство гледах по телевизията, тъй като бях във ваканция. През онова лято начело на Тотнъм застана Маурисио Почетино и той ме подготви отлично за сезона. Именно оттогава нещата започнаха да се получават за мен. Положих много усилия и използвах шанса, който получих" добави той. 

"Последните сезони бяха фантастични, тъй като се подобрявах непрекъснато и сега съм радостен, че съм на тази голяма сцена. Нямам търпение да покажа на какво съм способен" каза още Кейн.