Защитникът на Англия Кайл Уокър обяви, че футболистът на Тунис Фахредин Бен Юсеф сам се е ударил в ръката му и негодуваше срещу отсъдената дузпа от съдията при победата на Англия с 2:1. 

В интерес на истината бранителят на Манчестър Сити действа доста рисковано в ситуацията и поне от повторенията изглеждаше, че той замахва към противника. Решението на рефера обаче, го изненадало неприятно. Случилото се можеше да бъде и фатално, ако Хари Кейн не бе вкарал в самия край, за да донесе триумфа. 

"Вероятно във Висшата лига това нямаше да бъде отсъдено като нарушение. На Световното първенство обаче, бе. Киърън (Трипиър) ми извика да оставя топката, така че опитах да заема по-добра позиция, а съперникът се удари в ръката ми" обясни Уокър. 

"Мисля обаче, че работихме здраво в мача и затова победата е заслужена. През първото полувреме направихме доста добри неща и имахме положения. Раздадохме се до край и мисля, че можем да играем още по-добре" добави той. 

"Смятам, че лично аз имах силни и слаби периоди, но случилото се показа работата, която свършихме през трите седмици преди първенството" доволен бе Уокър.