Вратарят на Арсенал Петр Чех не губи надежда, че отборът му ще успее да се пребори за титлата, въпреки разочароващото 0:0 със Саутхемптън снощи. 

Това бе третият пореден мач без отбелязан гол за лондончани, като те имат само един успех през 2016-а и логично вече изостават на 5 точки от върха, като дори и Тотнъм ги изпревари, макар и по голова разлика. Все пак опитният футболист запазва спокойствие. 

„Все още има много мачове до края, така че очаквам още обрати. От нас се очаква да продължим да работим здраво и да постигаме победи, което ще ни остави в битката” заяви Чех. 

„Не трябва да губим надежда и трябва да продължим да вярваме, че можем да постигнем това, което искаме. Има предостатъчно мачове до края, които да ни върнат на върха, така че ще се постараем да го направим” добави той. 

„Сега наистина изоставаме, така че не всичко зависи от нас. Разликата обаче не е голяма. Не е приятно, че загубихме две точки и това бе още един от тези мачове, в които заслужавахме повече. В крайна сметка обаче Фрейзър Форстър ни отне победата. Създадохме достатъчно положения, но за съжаление не успяхме да спечелим” каза още Чех.