Патрик Виейра обяви, че е поласкан да бъде спряган за наследник на Арсен Венгер, но настоя, че е щастлив в Ню Йорк Сити. 

Вчера 68-годишният наставник обяви, че напуска лондончани след 22 години начело и веднага започнаха спекулациите кой ще бъде следващият бос на отбора, като бившият халф е считан за един от големите фаворити за поста. 

Французинът, който отскоро прави първите си стъпки в професията, обаче обяви, че се наслаждава на живота в началото на третия си сезон в Ню Йорк Сити. 

„Прекарах 9 години в Арсенал, което прави този клуб наистина специален за мен. Това обаче не значи, че ще стана техен треньор” коментира Виейра пред местна радиостанция. 

„Винаги се чувствам поласкан, когато името ми се спряга за различни клубове. Това е нещо приятно за егото, но в същото време мога да кажа, че съм щастлив тук. Ще видим какво ще се случи в следващите 2-3 години” добави той. 

До този момент през сезона Ню Йорк Сити оглавява Източната конференция в МЛС, като е без загуба в 7 мача, от които спечели 5 и се справя изключително добре в шампионата.