Треньорът на Арсенал Унай Емери настоява, че всичко между него и Месут Йозил е наред, противно на твърденията за проблеми между двамата. 

Слуховете се появиха, когато германецът не бе в състава при победата над Уест Хям, след което се заговори, че не е доволен от позицията, на която е поставен. 

Той обаче се завърна срещу Кардиф, а през тази седмица бе в Лондон, след като се отказа от националния и Емери твърди, че няма напрежение. 

„Ние се разбираме добре и ми омръзна непрекъснато да коментирам някакви  спекулации. Отношенията ми с Месут са много добри и в професионален план моята цел е да го накарам да се подобри и да извлека най-доброто от него“ заяви Емери преди съботния сблъсък с Нюкасъл. 

„Може би за първи път той бе в различна позиция, тъй като не бе с националния тим и по време на тренировките видях, че е щастлив и работеше усърдно всеки ден. Беше фокусиран и тренираше наистина усърдно“ добави наставникът. 

Появиха се дори информации, че Йозил иска да напусне, но при това положение ситуацията може и да се промени, а и едва ли ще си намери клуб, където да получава такава заплата.