Треньорът на Арсенал Унай Емери не остана никак доволен от края на мача срещу Ворскла снощи, когато лондончани допуснаха два гола. 

Те водеха с 4:0 без да се напъват особено, когато в последните минути се отпуснаха и отново се видя, че нащата в защитата им не са добре, след като украинците вкараха две попадения. Подобно нещо стана и срещу Нюкасъл миналия уикенд при успеха с 2:1.  

„Разочарован съм, че защитата отново се пропука. Това е нещо, върху което трябва да работим и да подобряваме. Срещу Нюкасъл бе същото, сега в последните 20 минути намалихме темпото, а трябва да сме на ниво в продължение на целия мач“ заяви Емери, който все пак похвали атаката и бе доволен от победата. 

„Винаги е важно да започнеш с победа в Европа, особено у дома. Все пак в един такъв турнир първите срещи са от значение за увереността и аз мисля, че в продлжение на 60 минути бяхме много силни. Вкарахме 4 гола, но все пак трябва да сме на това ниво през всичките 90 минути. Говорихме си преди мача, че е важно да не допуснем попадение, но в последния половин час се отпуснахме“ добави той. 

Той направи доста промени в състава си като изтъкна, че вратарят Бернд Лено ще продължи да получава възможности за изява предвид натоварената програма в следващите седмици. „Той не бе виновен за головете. Това бе първият му мач и е важно да трупа минути, тъй като ще продължи да играе“.