От Арсенал поне засега не са търсили Жозе Моуриньо, съобщава „Скай Спортс”, отричайки информацията за среща на футболния директор Раул Санлехи със Специалния. 

Треньорът на лондончани Унай Емери е под сериозно напрежение след 2 победи в последните 9 мача във Висшата лига и феновете сериозно се обърнаха срещу наставника, който според анализаторите ще бъде със сигурност уволнен скоро. 

Появиха се слухове, че Моуриньо ще застане начело на лондончани, след като наскоро бе на трибуните в двубоя на Арсенал срещу Витория Гимараеш от Лига Европа и дори се заговори за среща на Санлехи с него. 

Според авторитетната английска медия обаче, такава поне засега, не се е състояла и двамата не са говорили от години. Това обаче не означава, че в близко бъдеще от Арсенал няма да установят контакт с португалеца. 

Арсенал спечели само 11 точки от последните 9 мача в първенството, беше елиминиран от Купата на Лигата и недоволството на феновете ще бъде в основата на освобождаването му. Големият въпрос обаче е кой ще дойде на негово място.