Уулвърхемптън - Арсенал, мач от 33-тия кръг на Висшата лига, стадион “Молиню”, 19:30 часа българско време. 

Прогнозата на Gol.bg:

Уулвърхемптън и Арсенал излизат тази вечер на “Молиню” в мач, който ще бъде изключително важен за класирането на двата тима. “Вълците” постигнаха успех с 1:0 в последния си мач, докато Арсенал натрупа самочувствие след разгромната победа с 4:0 над Норич. 

Тимът на Нуно Ешпирито Санто към момента е на 6-то място в класирането, с равен брой точки с 5-тия Манчестър Юнайтед, на две зад 4-тия Челси и на 3 зад 3-тия Лестър. Арсенал пък към този момент е на 8-та позиция във Висшата лига с 46 т. 

Голямата звезда на лондончани Пиер-Емерик Обамеянг има 19 гола от началото на сезона и дели първата позиция при голмайсторите с Джейми Варди. Проблемите пред мениджъра на Арсенал Микел Артета продължават. Аут за мача са контузените Бернд Лено, Габриел Мартинели, Пабло Мари и Калъм Чеймбърс. Шанс за игра може и да получи Лукас Торейра, който не игра от мача с Портсмут за ФА Къп заради контузия в глезена. Очаква се в титулярния състав да започнат Никола Пепе и Букайо Сака, които останаха резерви срещу Норич. 

Уувърхемптън имаше пълна седмица за подготовка след победата на “Вила Парк” и мениджърът на тима ще има на разположение всички свои играчи. Може би единствената дилема пред Нуно Ешпирито Санто е дали да пусне като титуляр Адама Траоре.

Резултат: 2:2