Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман иска бъдещето му да стане ясно преди да замине с Франция за световното първенство в Русия. 

Твърди се, че сериозен интерес към играча има от Барселона, но преди време той бе свързван е с Манчестър Юнайтед. От Атлетико ще опитат да го задържат с примамлив договор, но каквото и да се случи футболистът иска всичко да е приключило преди Мондиала. 

„Искам да пътувам за Русия без да имам такива притеснения. Просто искам да съм спокоен и да имам яснота относно това какво ще се случи. Казах на сестра си, че независимо дали ще остана или не, всичко трябва да е ясно преди заминаването” заяви Гризман пред „Екип”. 

„Това, което ме притеснява най-много е, че всеки ме пита за това. В крайна сметка аз искам да съм щастлив, защото когато това е така, всичко е наред и в играта ми. Искам да спечеля Световната купа или Шампионската лига и ако е писано и да взема Златната топка. Предпочитам обаче общата титла пред индивидуалната. Например бих разменил голмайсторския си приз на европейското за титлата от турнира” добави той.