Легендата на Барселона Шави Ернандес не спести суперлативите си по адрес на бившия си тим, който продължава да реди победа след победа, а Меси, Суарес и Неймар са неудържими. 

„Гледах и двата им мача срещу Арсенал и мисля, че нивото на Барса е впечатляващо. Според мен те са фаворити да спечелят отново всичко и да направят требъл” коментира ветеранът пред „Марка”. 

„Разбира се в Шампионската лига ще бъде много трудно, но и в тази надпревара те са с най-големи шансове да триумфират. Мисля, че в момента те са просто на по-високо ниво от всички останали” добави той. 

„Наистина съм много доволен от начина, по който играят в момента. Мисля, че са просто на извънземно равнище. Страхотно е да гледаш мачовете на Барса и те без съмнение са най-силният отбор в света” изтъкна Шави, който се чувства отлично в Катар, където продължи кариерата си. 

„Много съм доволен от живота тук. Семейството ми свикна и се чувства отлично. Хората в страната са много приятни, спокойни сме и мога да мисля единствено за футбол. Работи се отлично, така че няма какво повече да искам”.