Английските футболни фенове вече тръпнат в очакване на Мис Дупе. Причината е победителката в конкурса за 2015 г. - пищната бразилка Сузи Кортес, която ще напусне родната Бразилия, за да живее и работи като модел в Лондон. А между другото ще играе и футбол. 

Галерия

Сузи цял живот е привърженичка на Сао Пауло, но това няма да я спре да изневери на любимците си, макар и на аматьорско ниво. 

"Обичам спорта и вече съм играла в Бразилия. Затова имам желание да си намеря отбор в Лондон.  Ще играя само за удоволствие и за да поддържам кондиция. Иска ми се да отида в аматьорски отбор, където да ритам само тогава, когато нямам работа извън Европа. Наистина не търся нищо професионално, а само колкото да поддържам форма", заяви пищната палавница, цитирана от вестник "7 дни спорт".

Напук на желанието си да си намери столичен отбор, в който да се изявява, Сузи признава, че любимият й английски клуб изобщо не е в Лондон. "Ако можех да си избирам, изборът ми щеше да падне върху Манчестър Юнайтед, останалите не играят добре", категорична е бразилката.

Сузи се превърна в сензация в социалните мрежи в последната година, след като първо спечели "Мис Дупе", след това събра погледите с бодипейнт по повод олимпиадата в Рио и корица на мексиканския "Плейбой" през август.

Освен с множеството си изяви като (почти)гол модел, бразилката се прочу и с напъните си да спи със звездата на Барселона Лео Меси и съотборника му на "Ноу Камп" Жерард Пике. Двамата обаче я блокираха в Инстаграм, след като ги бомбардира със свои снимки дибидюс...