Капитанът на Барселона Андрес Иниеста призна, че би го заболяло да види бившия си съотборник Неймар с екипа на вечния враг Реал Мадрид. Както е известно, бразилецът е свързван с "белия балет", тъй като не се чувства щастлив в ПСЖ.

"Във футбола може да се случи всичко. Виждали сме ситуации, които преди това са изглеждали невъзможни. Навярно ще ми стане неприятно, ако Неймар премине в Реал, защото той е играч, който може да реши мача и ще подсили наш противник. Но не се притеснявам за това", коментира Иниеста.

"Йери Мина и Филипе Коутиньо? Те имат своите качества и биха били важни подкрепления, но все още имат други отбори. Ако Барса ги иска, то е защото ги смята за необходими и готови да се справят с напрежението. Тук няма време за равенства и загуби."

"Не зная дали Кристиано Роналдо наистина е казал, че е най-добрият в историята. Всеки е свободен да казва това, което мисли. Той има пет Златни топки и очевидно е сред най-добрите. Всеки от нас има своите предпочитания и моите са ясни. Заставам зад Лео, но всеки си има вкус. Победителят в Златната топка винаги е заслужен, защото се гласува за него. Не мисля, че успехите на Роналдо са нечестни", завърши своя коментар Андрес.