Спортният директор на Барселона Хосе Сегура заяви, че някой ден Неймар може да се върне на "Камп Ноу". Той обаче подчерта, че подобен трансфер едва ли ще стане скоро заради начина по който бразилската звезда напусна каталунците.

"Въпросът за връщане на Неймар не е актуален. Вече казах, че млад футболист, който ни оставя заради пари, няма отново да играе за нас. Продължаваме да се придържаме към този принцип", заяви Сегура пред Cadena SER, след което леко открехна вратата за техничаря.

"Но ситуацията с Неймар е съвсем различна, защото не ни остави в процеса на развитието си. Той е завършен професионален футболист, който трябва да бъде оценен в зависимост от ситуацията на трансферния пазар", добави Сегура.

Припомняме, че бразилският национал премина в ПСЖ през лятото на 2017 г. "Принцовете" платиха освобождаващата му клауза от 222 милиона евро и го превърнаха в най-скъпия играч в историята.

След трансфера Неймар и ръководството на Барса се скараха и двете страни стигнаха до съд. Клубът претендира, че трябва да получи 9,35 млн. евро за прекратяването на договора му, докато нападателят настоява за неполучен бонус солидарност от 26 млн. евро..