Суперзвездата на Барселона Лионел Меси и халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба бяха забелязани заедно на почивка в Дубай, което отново породи слуховете за трансфер на французина при каталунците.

Припомняме, че още през месец август се заговори за евентуалното му акостиране на "Камп Ноу". Това обаче така и не се случи. Само преди два дни самият Погба пък отхвърли спекулациите, които го свързват със завръщане в Ювентус.

Иначе Меси и Пол посетиха един от ресторантите на известния месар Нусрет Гьокче. Виртуозът на стековете има верига ресторанти, в които се сервира изключително месо, и набра огромна популярност. Той е стартирал бизнеса си в Германия, където се е преместил да живее от Анадола, но веригата му има ресторанти и в САЩ, включително най-големите мегаполиси като Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, където има платежоспособна клиентела.

Гьокче има профил в Инстаграм с внушителните 2 милиона абонати. Сред посетителите на заведенията му са много футболни и светски звезди, които се забавляват особено с коронния му номер, когато по специфичен начин осолява вече готовата продукция, наричан SaltBae.