Галерия

Трансферът на Кевин-Принс Боатенг В Барселона се оказа толкова шокиращ за широката общественост, колкото и за самия него. 

На своето представяне днес бившият ганайски национал призна, че е бил готов да върви пеша от Италия до Испания, за да облече фланелката на каталунския колос.

Оказа се, че изживяващият истинска приказка в професионален план нападател има сериозни трудности в личния живот. Нещо повече - той се е разделил с ослепителната си съпруга Мелиса Сата.

Раздялата между двамата е станала малко преди трансфера на "Принца" от Сасуло на стадион "Ноу Камп", пише списание Oggi.

Красавицата Мелиса и нейният любим имаха много бурна връзка с много секс и скандали, както признаваха и двамата през годините. Поредната криза в отношенията им набрала скорост през последните месеци.

Галерия

Боатенг игра силно за Айнтрахт Франкфурт през миналия сезон и спечели купата на Германия, побеждавайки на финала хегемона Байерн Мюнхен. По-късно обаче последва сензационен трансфер в слабака Сасуоло. 

Причината е, че Мелиса и техният 4-годишен син Мадок живеят в Милано и футболистът е искал да бъде по-близо до тях. Освен това още тогава между него и Сата, която стана официално г-жа Боатенг на 25 юни 2016 година, е имало голямо напрежение.

В материала на списанието се казва още, че спасителната акция на Кевин-Принс с трансфер на Ботуша е била закъсняла, защото отношенията между влюбените гълъбчета са били тотално влошени.

Докато Боатенг излизал на терена в мачовете на Сасуоло, неговата съпруга изкарвала почивните дни в Дубай с адвокат Марсело д'Онофрио, който дори подготвил документите за развода. 56-годишният юрист е семеен приятел на двойката от дълго време.

"Много добре зная как мога да побъркам мъжете. След раждането на Мадокс през април, с Кевин-Принс правим любов като двама страстно влюбени", бе заявила Сата пред италианския вестник "Чи" преди около 4 години.

"Ние се закачаме и аз го стимулирам както физически, така и психически. Когато стигнем до интимност, аз знам как да разгорещя моя мъж. Той знае как да направи същото с мен. Аз не правя изявления за секс, защото това ме обижда дълбоко като жена и майка", разказваше Мелиса във времето, в което с лудата глава Кевин-Принс намираха начин да компенсират скандалите с много секс.