Показахме, че силно искаме да спечелим титлата. Това каза Луис Суарес, след  като Барселона докопа 4:4 срещу Виляреал в епичен мач. 

Шампионите поведоха с 2:0 набързо, но след това допуснаха обрат до 2:4, а и Марк-Андре тер Стеген ги спаси с поредица спасявания. 

Не се виждаше как ще се стигне до обрат, но първо влезлият от пейката Лео Меси намали, а последната секунда именно уругваеца донесе точката с отличен удар.  

„Изиграхме много силен мач, особено през първото полувреме. Съперникът обаче също имаше положения и се възползва от тях, за да преобърне нещата. Просто в тази лига грешките се наказват. Ние обаче не се предадохме и показахме, че силно искаме да спечелим първенството” заяви Канибала. 

„Коутиньо пропусна да вкара за 3:0 и след това всичко се промени. Както обикновено детайлите са много важни и ние не бяхме на добро ниво в някои ситуации. Все пак избегнахме загубата, което е важно, а и треньорът има право да направи необходимите ротации. Като цяло обаче, се справяме добре” добави Суарес.